Je bezlepkový a svieži. ♥
POTREBUJEME:
300g jahôd
250g jemného (odtučneného) tvarohu
3PL bieleho jogurtu
2,5PL ryžovej múky
1/2čl vanilkovej esencie
1PL medu
1 vajce
trocha citrónovej šťavy
POSTUP:
jahody rozmixujeme ponorným mixérom. Tvaroh vyšľaháme s jogurtom. Pridáme med, vanilkovú esenciu a zašľaháme vajce. Nakoniec zašľaháme aj múku a rozmixované jahody. Vylejeme do formy a pečieme, na spodok rúry dáme plech s vodou, pečieme 50min./170°C. Pečte vo forme s odnímateľným dnom alebo formu vysteľte potravinovou fóliou či papierom na pečenie (inak sa koláč veľmi ťažko vyťahuje). Po upečení otvorime rúru, necháme koláč vychladnúť a vložíme na noc do chladničky. Na ďaľší deň krájame. Dobrú chuť ♥
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára