Ahoj 😊
Keď som bola malá milovala som túto tortu! Nepotrebovala som extra čokoládové, karamelpvé, marcipánové.. úplne stačila táto svieža letná klasika ❤
Ale keďže som zmenila stravu, musela som obmeniť aj suroviny a naraz som robila 2 verzie. Klasickú a túto bezlepkovú 😋
Suroviny (na klasickú tortovú formu):
2 balíky bezlepkových piškót - kukuričné
2 odtučnené tvarohy jemné
1-2PL kyslej smotany
1 odmerka vanilkového proteínu
jahody, čučoriedky
Postup:
Mixerom vymixujeme tvarohy, smotanu a protein.
Vrstvíme do tortovej formy: piškóty➡tvarohová plnka➡jahody, piškóty➡tvarohová plnka➡čučoriedky a piškóty➡tvarohová plnka. Môžeme ešte ozdobiť jahodami/čučoriedkami/mix.
Do torty samozrejme môžete použiť akékolvek ovocie 😉
Tortu necháme cez noc stuhnúť v chladničke ❄☺
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára