Proteinové cesto a na vrchu lahodná vrstva bio marhuľového bezlepkového pudingu ♥ Čo viac?!
No už len to že cesto pozostáva len z pár surovín a príprava tejto tortičky je nepredstaviteľne jednoduchá.
No už len to že cesto pozostáva len z pár surovín a príprava tejto tortičky je nepredstaviteľne jednoduchá.
3 bielky vyšľahané na sneh
1 odmerka vanilkového proetinu
1 odmerka čokoládového proteinu
1 odmerka mletých ovsených vločiek
1/2 balíčka kypriaceho prášku do pečiva
50ml mlieka
pár kvapiek vanilkových flavdrops (poprip. iné sladidlo podľa chuti)
PUDING:
1 balíšek bio bezlepkového pudingu - marhuľa
1/2l mlieka
vanilkové flavdrops (popríp. iné sladidlo)
NA DOKONČENIE:
marhule
1-2 PL jemného tvarohu
škorica
POSTUP:
Bielka vyšľaháme na tuhý sneh, postupne zašľaháme protein, vločky, kypriaci prášok a mlieko so sladidlom.
Vlejeme do pripravenej tortovej formy (16cm) s papierom na pečenie, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme 10 minút.
Puding uvaríme podľa návodu.
Upečený korpus potrieme tvarohom, poukladáme marhule a zalejeme pudingom. Vrch môžeme ešte dozdobiť marhuľami a posypať škoricou.
Dáme cez noc do chladničky stuhnúť.
**Aby mi puding nestekal všade dookola, nechala som tortu vo forme, ktorá stekajúci puding udržala.
IG: @ _nikoll__
Ta vyzera užasne taka lahodna mňam:))
OdpovedaťOdstrániť